Сніг - це шикарне явище в Києві

 У зими стільки чарівності, стільки краси! Озирнись навколо! Ось воно щастя: сніг, мармелад і теплі рукавиці ...
Фото Yuri Pilyavskii
 Зима пахне лонамию і гарячим шоколадом. - Чим пахне зима? - Дивом! Адже в ній все казково! 


Фото Yuri Pilyavskii
Зима підстьобує нас гріти добро у своїх руках і ділитися ним одним дотиком. Господи, так снігу захотілося! Щоб взимку душа людська грілася очікуванням щастя і чудес. Сніг - це шикарне явище!
Фото Yuri Pilyavskii
 Спочатку довго-довго його чекаєш, а потім із захопленням спостерігаєш за тим, як сніжинки укутують світ білою пеленою. І я затаївся, майже не дихаючи ... Ах, зимова казка, як ти хороша! Я з дитинства відчуваю своєрідне хвилювання перед свіжим покривом снігу ... 
Фото Yuri Pilyavskii
Точно вступаєш в якийсь новий світ, і всього тебе пронизує радість відкриття, першими зіткнення з чимось чистим, недоторканим, що не оскверненим. Привіт зима! Блискаюче диво! Невагомих сніжинок політ, ніби ангела пух від крила ... 
Фото Yuri Pilyavskii
А як радіють маленькі діти сніжинкам, бігають за ними, ловлять їх. Піднімаєш голову до неба, а хмари посипають світ солодким ванільним цукром. А сніжинки лізуть цілуватися ... 
Фото Yuri Pilyavskii
Ти прислухайся до музики снігу, душу вгору запрокинь і замри. А якщо дивитися вгору на падаючі сніжинки, то здається ніби летиш кудись далеко-далеко ... Зима для того і створена в білих тонах, щоб починати своє життя з чистого аркуша.
Фото Yuri Pilyavskii
 Лижі, ковзани, сніжки, Ось розваги зими. Вона не за горами, Зі снігами і вітрами. Зима-а-а! Радісно стукали коліна і зуби! Навколо один сніг. Ми на сніговій планеті. Навколо звичайна зима, 
Фото Yuri Pilyavskii
І раді ми їй немов діти. Якби не було зими у містах і селах, ніколи б не знали ми цих днів веселих!

Фото Yuri Pilyavskii
 Зима - це казка: красива, біла, дуже-дуже чиста! Нехай ваше життя буде такою ж! Під блакитними небесами Чудовими килимами, Виблискуючи на сонці, сніг лежить; Прозорий ліс один чорніє, І ялина крізь іній зеленіє, І річка під льодом блищить.

Фото Yuri Pilyavskii
 Сніг ... Дорослі кажуть, що це - замерзла вода, але діти знають краще: це маленькі зірки з чарівним смаком.. Згадайте своє дитинство. На вулиці сніг, заметіль, а вас закутали в куртку і везуть на санчатах з повними пакетами мандаринок і цукерок на колінах. 

Фото Yuri Pilyavskii
Зима насупилась! А в душі не зрозуміло, чи то весна, чи то літо! Та й не важливо, головне, що тепло і барвисто! Зима - це час, коли ти чекаєш літа, але в той же час шалено радієш снігопаду, і тихенько наспівуєш пісню з реклами кока-коли. Мені хочеться йти по злегка освітленій вулиці ввечері, де під ногами хрустить сніг, в навушниках грає улюблена музика, а шлях висвітлюють ліхтарі. 
Фото Yuri Pilyavskii

Зима. Хуртовина. Сніг. Холодно. Погода, створена для гарячого чаю, теплого пледа і красивих казок. Муркоче кіт і палаючий камін роблять зиму приємною. Є зимові книги. Не ті, що про зиму, а ті, що роблять затишній заметіль за вікном. 

Фото Yuri Pilyavskii
 Принадність весни пізнається тільки зимою, і, сидячи біля печі, складаєш найкращі травневі пісні. Генріх Гейне Зима ... Величезними пластівцями на землю лягає сніг. Він всюди. 
Фото Yuri Pilyavskii

Приголомшливо тиха, світла ніч; в ній стільки спокою. Зиму я люблю не просто так, а за те, що вона зближує людей, які знаходяться в одній кімнаті ввечері, коли за вікнами пролітають мільярди сніжинок і вітер завиває в водостічних трубах. Яка біла зима! Від щастя в сніг пухнастий упаду, адже це так Прекрасно ... 

Фото Yuri Pilyavskii
Фото Yuri Pilyavskii
Бажаю всім цієї зими потрапити в зимову казку і отримати шматочок свого щастя! Зима - час чудес, що обов"язково збудуться! Щастя. Цієї зими воно неодмінно буде! Щаслива зима.
Фото Yuri Pilyavskii






Instagram

Комментариев нет: